ORDU / ALTINORDU - Şehit Doğan Gökbulut İlkokulu

Cemil ÇAYLAK - Müdür Yardımcısı

1962 Yılında Ordu ili Kabataş Kabataş İlçesi Belen mahallesinde doğdu. İlk öğrenimini Gölköy İlçesine bağlı Direkli ilkokulunda, orta öğrenimini ise Gölköy lisesinde tamamladı. Yüksek okulu Atatürk Üniversitesi ne bağlı Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Ağrı Eğitim Yüksek okulunda yaptı. İlk atama olarak Elazığ İli Karakoçan İlçesi Altınoluk köyünde 1986 yılından 1993 yılına kadar 7 yıl çalıştı. Ordu ili Kabataş ilçesin de ise sınıf öğretmenliği ve idareci olarak 17 yıl hizmette bulundu. 04/10/1999 Yılında Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünü bitirerek lisans tamamladı. 2010 yılında Ulubey İlçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Müdür yardımcılığı görevine atanarak 9 yıl da burada çalıştı. 3 Temmuz 2019 yılında ise Ordu Merkez Şehit Doğan Gökbulut İlkokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. Halen bu görevi yürütmekte olan Cemil ÇAYLAK evli ve bir çocuk babasıdır.